Nieuwe leden

Voorwoord

 Welkom bij TV Menheerse namens het bestuur en alle leden. Wij zijn blij met onze leden en erg trots op ons tennispark. Wij hopen dat je net als ons gaat genieten op de tennisclub. In deze nieuwsbrief hebben wij praktische en handige tips geprobeerd te bundelen zodat je je hopelijk snel thuis voelt.  Veel informatie is ook op de website www.tvmenheerse.nl te vinden.  

KNLTB ClubApp

We raden je aan direct de KNLTB Clubapp te downloaden. Deze is voor elk lid onmisbaar. Dat kan zowel via de App Store (Apple) als via de Play Store (Android). Een handige app waarin je informatie leest over de club, een tennisbaan kunt reserveren op, je bardienst kunt plannen enz. De app is voor jou gratis te downloaden.  

Afhangen

Als je gaat tennissen en ongestoord 45 minuten wilt ballen, dan moet je afhangen via de KNLTB ClubApp. Mocht dit niet lukken, vraag het aan een ander lid.  

Bardiensten

De bardiensten worden gedraaid door de leden. Van ieder lid die bardienst draait, moet er een I.V.A. -certificaat (Certificaat Instructie Verantwoord Alcohol schenken) zijn, dat bij controle getoond kan worden. Daarom vragen wij je zo spoedig mogelijk dit certificaat te behalen. Dit kan heel eenvoudig door naar deze site te gaan: http://www.nocnsf.nl/iva. Vanaf het begin van het nieuwe seizoen (eind maart) kun je via de KNLTB Clubapp, dienstenplanner aanmelden voor 2 bardiensten op de door jou aangegeven data. Tijdens de bardienst ligt er op de plank boven de kassa een map, waarin je kunt aangeven bardienst te hebben gedraaid, je rekeningnummer noteren en je krijgt €30 per bardienst op je rekening teruggestort. In de dienstenplanner staat wie de bardienst coördinator (achterwacht) is. (Tip: geef aan dat je nog nooit een bardienst heb gedraaid, waarschijnlijk gaat de achterwacht mee om je wegwijs te maken.)  

Competitie/ Wedstrijdtennis

Wil je graag competitie spelen laat dit dan weten aan de VCL’s (Vereniging Competitie Leider). Er is een voorjaars- en najaarscompetitie. Leden worden hierover geïnformeerd via een mail.  

DDDD DonderDagavond DubbelDivisie

In het voorjaar wordt er (als het kan jaarlijks) op donderdagavond een dubbelcompetitie gehouden. Lekker 3 of 4 wedstrijden spelen verdeeld over 5 tot 8 avonden. Het belangrijkste is gezelligheid en een leuke bal slaan tegen spelers van een gelijk niveau. Inschrijven kan t.z.t. via www.toernooi.nl  

Tennislessen

Als je nog wat aan je slagen wilt werken dan stellen wij tennislessen voor via Tennisschool Koen. De trainingen worden gegeven van maandag t/m vrijdag. Aanmelden kan via de website.  

Betalen met de pinpas

TV Menheerse is per 2019 overgegaan op een pinautomaat. Het doel is om contante betalingen te vermijden, omdat daar grote nadelen aan kleven, (’s avonds afsluiten, wekelijks bij de bank afstorten) en het is onveilig.  

Vrijwilligers

Zoals je weet, draait een vereniging op vrijwilligers. Wil je ook wat doen voor de club of wil je eerst meer weten? Stuur een mail naar [email protected].  

Sleutel

Voor de momenten dat er geen bardienst is en de poort dicht is, dan mag er gewoon getennist worden. Een sleutel is te verkrijgen bij Jan van Nimwegen (mobiel: 0648964675 voor een borg van 25 euro).  

Slotwoord

Uitvoerige informatie is terug te vinden op de website www.tvmenheerse.nl   Wij hopen je veel te zien op het tennispark.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 187 482 041

Adres

Sportlaan 3
3241 KC Middelharnis

KVK-nummer

40321358