Nieuwe leden

Voorwoord

Welkom bij TV Menheerse namens het bestuur en alle leden. Wij zijn blij met onze leden en erg trots op ons tennispark. Wij hopen dat je net als ons gaat genieten op de tennisclub. In dit artikel hebben wij praktische en handige tips geprobeerd te bundelen zodat je je hopelijk snel thuis voelt. 

Elke 1e dinsdag van de maand is er tussen 19.00 en 19.30 een bestuurslid aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

KNLTB ClubApp

We raden je aan direct de KNLTB Clubapp te downloaden. Dat kan zowel via de App Store (Apple) als via de Play Store (Android). Een handige app waarin je informatie leest over de club, een tennisbaan kunt reserveren op afstand (indien het bestuur dit inschakelt), je bardienst kunt plannen enz. De app is voor jou gratis te downloaden.

Afhangen

Als je gaat tennissen en ongestoord 45 minuten wilt ballen dan moet je afhangen in het digitale afhangbord. Het afhangbord hangt in de gang naar de kleedkamers. Om een baan te reserveren heb je twee pasjes nodig. Het afhangen mag alleen gedaan worden met de spelerspassen van aanwezige spelers die ook zelf gaan spelen. Afhangen op afstand via de ClubApp is mogelijk als het bestuur dit ingeschakeld heeft (tijdens de coronaregelgeving kan er alleen via de clubapp afgehangen worden).

Dinsdag clubavond

Op dinsdagavond hebben we clubavond voor senioren en jeugd. Iedereen kan aanschuiven om een lekkere bal te slaan. (Tip: neem goede ballen mee voor meer tennisplezier)
Tijd Senioren: 19.00 – 21.00 uur
(in de wintermaanden november t/m maart is bezetting afhankelijk van de animo)
Je kunt je aanmelden voor de groepsapp van de clubavond via Karen Geurtsen, zij is beheerder van deze groepsapp.

Bardiensten

De bardiensten worden gedraaid door de leden. Van ieder lid die bardienst draait, moet er een I.V.A. -certificaat (Certificaat Instructie Verantwoord Alcohol schenken) zijn, dat bij controle getoond kan worden. Daarom vragen wij je zo spoedig mogelijk dit certificaat te behalen. Dit kan heel eenvoudig door naar deze site te gaan: http://www.nocnsf.nl/iva.
Vanaf het begin van het nieuwe seizoen (eind maart) kun je via de KNLTB clubapp - dienstenplanner aanmelden voor 2 bardiensten op de door jou aangegeven data. Tijdens de bardienst ligt er op de plank boven de kassa een map, waarin je kunt aangeven bardienst te hebben gedraaid, je rekeningnummer noteren en je krijgt €30 per bardienst op je rekening teruggestort. In de dienstenplanner staat wie de sleuteldienst heeft, daar kan je de kantinesleutel ophalen. (Tip: geef aan dat je nog nooit een bardienst heb gedraaid, waarschijnlijk gaat de sleuteldienst mee om je wegwijs te maken.)

Competitie/ Wedstrijdtennis

Wil je graag competitie spelen laat dit dan weten aan de VCL’s (Vereniging Competitie Leider) Pieter den Engelsman en Mark van der Weijden via het mailadres [email protected]

DDDD DonderDagavond DubbelDivisie

In het voorjaar wordt er op donderdagavond een dubbelcompetitie gehouden. Lekker 3 of 4 wedstrijden spelen verdeeld over 8 avonden. Het belangrijkste is gezelligheid en een leuke bal slaan tegen spelers van een gelijk niveau. Inschrijven kan t.z.t. via www.toernooi.nl

Tennislessen

Als je nog wat aan je slagen wilt werken dan stellen wij tennislessen voor via Tennisschool Koen. De trainingen worden gegeven van maandag t/m vrijdag. Aanmelden kan via de website.

Betalen met de pinpas

TV Menheerse is per 2019 overgegaan op een pinautomaat.
Het doel is om contante betalingen te vermijden, omdat daar grote nadelen aan kleven, (’s avonds afsluiten, wekelijks bij de bank afstorten) en het is onveilig. (Er worden tijdens de coronaregelingen geen contante betalingen geaccepteerd).

Vrijwilligers

Zoals je weet, draait een vereniging op vrijwilligers. Wil je ook wat doen voor de club of wil je eerst meer weten? Stuur een mail naar [email protected]. Aanmeldingsformulieren liggen in de kantine en kunnen ingeleverd worden via de brievenbus die aan de poort hangt.

Sleutel

Voor de momenten dat er geen bardienst is en de poort dicht is, mag er ook gewoon getennist worden. Een sleutel is te verkrijgen bij Jan van Nimwegen (mobiel: 0648964675 voor een borg van 25 euro).

Slotwoord

Meer informatie is terug te vinden op overige pagina's van deze website.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 187 482 041

Address

Sportlaan 3
3241 KC Middelharnis

KVK-nummer

40321358