Informatie allerlei

06 september 2020


Beste leden,

LED verlichting

Zoals al in een eerder bericht vermeld zouden we baan 6 in ledverlichting zetten. Het streven was dit voor 4 oktober gereed te hebben. Echter door medewerking van Adrie, Henk, Jan en Pieter hebben we reeds afgelopen zaterdag een deel kunnen realiseren. Indien het weer het toelaat zal woensdag 9 september het restant van baan 6 in LED gezet worden. Wij hopen deze kosten door de gemeente alsnog vergoed te krijgen. De overige banen zullen in de loop van 2021, hopelijk met subsidie van de gemeente, gerealiseerd worden.

Roken

Vooruitlopend op het totale rookverbod op sportverenigingen heeft het bestuur, na vragen van jeugdleden, besloten dat er tijdens activiteiten van de jeugd zoals competitie en toernooien op het park, niet gerookt mag worden.

Vegen van de banen

Gelukkig worden de banen na gebruik goed geveegd. Maar je kunt zien waar er buiten de baan net niet, of tegen de netten niet geveegd wordt. Daar ontstaat namelijk mosvorming. Dus maak je rondjes niet te klein en neem wat extra’s mee. Overigens tijdens regen niet vegen.

Activiteiten

Het mini maxi toernooi is met 27 dubbels met tennis en een frietje, weer een succes geweest.

Beginnerstoernooi

Voor de beginnende tennissers (max 2 jaar tennissen en speelsterkte 9) wordt er op donderdagavond 24 September een toernooitje georganiseerd. Graag opgeven bij [email protected]

Competitie

Zondag 6 september is onze jeugd met wisselend succes begonnen aan de competitie. Vanaf aanstaande vrijdagavond, zaterdag en zondag spelen de senioren ook weer mee in diverse competities. Kom eens langs om onze tennissers weer coronaproof aan te moedigen.

Bardiensten

Nogmaals gebruik de mogelijkheid om je bardiensten te doen, het seizoen gaat alweer zijn laatste maanden in. Gezien de jammerlijke lege gaten in de schema’s is het zonde als je je dienst niet doet. Voor de spelers is het ook prettig als je na afloop niet zelf je drankje hoeft te regelen.

Sponsoractie

Onze vereniging doet vanaf 19 september weer mee met de grote club actie, loten a 1,50 euro zijn bij onze jeugdleden te krijgen. Super loten a 150 euro zijn bij de penningmeester te krijgen. Vorig jaar heeft dit meer dan 400 euro opgeleverd.

Het bestuur.

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 187 482 041

Address

Sportlaan 3
3241 KC Middelharnis