Sponsoren

Wilt u sponsor worden van TV Menheerse? Wij bieden u een aantal verschillende mogelijkheden voor het sponsoren van onze club en zijn ervan overtuigd dat dit voor u als sponsor en voor Tennisvereniging Menheerse zal resulteren in zakelijke en sportieve voordelen. Wij hopen op uw medewerking en deelname aan actieve sponsoring bij een vooruitstrevende vereniging. Graag worden wij door u in de gelegenheid gesteld om samen met u de meest perfecte sponsorvorm voor uw bedrijf samen te stellen en daar waar nodig toe te lichten.

Ander sponsorvoorstel?

Wij leveren een aantal verschillende mogelijkheden om bij Tennisvereniging Menheerse deel te nemen aan actieve sponsoring met goede zakelijke scoringskansen. Als vereniging staan wij altijd open voor suggesties en andere vormen van sponsoring en worden graag door u in de gelegenheid gesteld om deze voorstellen met u te bespreken. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wij gezamenlijk tot een passend en aantrekkelijk voorstel kunnen komen zowel voor u als sponsor als voor Tennisvereniging Menheerse.

Tot slot

Tennisvereniging Menheerse zal in samenwerking met de Sponsorcommissie jaarlijks een “Sponsortoernooi” organiseren voor alle sponsoren die Tennisvereniging Menheerse rijk is. U wordt tijdens dit gezellige, sportieve en zakelijk getint sponsortoernooi in de gelegenheid gesteld nader kennis te maken met andere sponsoren, bestuursleden en leden van de sponsorcommissie.

Aankomende activiteiten

Bekijk meer

Inloggen afhangsysteem

Inloggen Mijn KNLTB

Contact opnemen

TV Menheerse

Sportlaan 3

3241 KC Middelharnis

Tel. 0187 - 482041

Waar vindt u TV Menheerse