Nieuws

Beste tennisvrienden,

Wij, van de PR- en sponsorcommissie vallen maar meteen met de deur in huis. Er zijn meer kanjers nodig binnen ons team om alle activiteiten te ondersteunen. Ons huidige team - welke momenteel verantwoordelijk is voor alle zaken rondom public relations, communicatie en sponsoring - bestaat op dit moment uit slechts drie personen. Dit is vanzelfsprekend veel te weinig om de kwaliteit van alle activiteiten te waarborgen en waar nodig is te verbeteren.

Via deze mailing willen wij dan ook vragen je aan te sluiten bij het team en met z'n allen te gaan bouwen aan de toekomst van TV Menheerse. Het kost slechts een paar uur per maand van je tijd en het zou de vereniging (én ons) erg helpen!

Welke leuke activiteiten zou jij uit kunnen voeren?

Onderhouden van alle social media kanalen (Facebook, Twitter en Google+)
De grootste taken zijn:

  • algemene interactie met de gehele community zoals: berichten delen, vragen stellen, reageren, plaatsen van nieuwswaardigheden, leuke feiten en/of weetjes
  • aankondigen en aanmaken van evenementen
  • plaatsen van aangeleverde foto’s welke tijdens evenementen zijn gemaakt

Andere activiteiten van de commissie zijn o.a. het werven van nieuwe sponsoren, het onderhouden van nieuwe en bestaande sponsorcontacten (bijv. organiseren sponsortoernooi) en het werven van nieuwe leden (bijv. organiseren open dag i.s.m. tennisschool).

Ons streven is uiteindelijk een leuk en enthousiast team bij elkaar te krijgen van ongeveer vijftien kanjers welke alle bovenstaande activiteiten met plezier uit willen voeren.

Sluit je daarom vandaag nog aan bij ons team en nogmaals; laten we samen gaan bouwen aan de toekomst van TV Menheerse. Het kost je slechts een paar uur per maand en hoe groter ons team, hoe minder uren dit per maand per persoon zal kosten.

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je wat om één of meerdere van bovenstaande activiteiten uit te voeren? Of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar Alex Groenendijk via pr@tvmenheerse.nl of bel 0187-820228.

Mogen wij jou toevoegen aan het PR- en sponsorteam van TV Menheerse?« Terug naar overzicht

Aankomende activiteiten

Bekijk meer

Inloggen afhangsysteem

Inloggen Mijn KNLTB

Contact opnemen

TV Menheerse

Sportlaan 3

3241 KC Middelharnis

Tel. 0187 - 482041

Waar vindt u TV Menheerse