Nieuws

Bedrijfslidmaatschap TV Menheerse

Tennisvereniging Menheerse komt met een nieuw lidmaatschap om bedrijven en haar collega’s te stimuleren om op een leuke en informele manier aan de conditie te werken.   

Tennis voor bedrijven

Ons nieuwe lidmaatschap biedt bedrijven de mogelijkheid om te sporten tegen een aantrekkelijk tarief. Ook faciliteren wij op deze wijze bedrijven in het aanbieden van een stuk beweging op een ontspannen manier. Daarnaast is het natuurlijk een ideale manier om te netwerken met andere bedrijven die sportief bezig zijn. 

Nieuwe banen

Op termijn is ons streven om met behulp van de extra inkomsten, die vanuit de lidmaatschappen binnen komen, nieuwe banen aan te leggen. De kwaliteit van ons complex zal hiermee ook aanzienlijk verbeterd worden en nog meer tennisplezier geven, en dat het gehele jaar door!

Kortingsactie

De eerste aanmeldingen zijn al binnen en we zijn in gesprek met een aantal bedrijven. Elk bedrijf dat zich inschrijft  t/m 15 augustus 2014, krijgt een éénmalige korting van €100,- op de jaarlijkse prijs. 

Heeft u interesse, maar beschikt u niet over de juiste vaardigheden om een leuk potje tennis te spelen? Dan bieden wij u vanzelfsprekend enkele lessen aan via onze tennisschool, dit allemaal binnen een voor u op maat gemaakt lidmaatschap. 

Wilt u aanvullende informatie over het bedrijfslidmaatschap? Neem dan contact op met Alex Groenendijk per e-mail: sponsoring@tvmenheerse.nl« Terug naar overzicht

Aankomende activiteiten

Bekijk meer

Inloggen afhangsysteem

Inloggen Mijn KNLTB

Contact opnemen

TV Menheerse

Sportlaan 3

3241 KC Middelharnis

Tel. 0187 - 482041

Waar vindt u TV Menheerse