Nieuws

TV Menheerse gaat een bedrijvencompetitie organiseren ter ere van het 50 jarig bestaan

vorm met collega's, vrienden of familie een team en geeft je op!

speeldata (alle op dinsdagavond) 23 en 30 januari, 6, 13 en 20 februari, 6,13, 20 en 27 maart.
 

Lees verder

Naast dat we de najaarscompetitie hebben afgesloten zijn we alweer begonnen met de voorbereidingen van de voorjaarscompetitie 2018. Gaarne je team opgeven voor 10 december 2017 per mail via competitie@tvmenheerse.nl.

Wil jij ook competitie spelen, maar heb je geen team of wil je invallen? Stuur dan een mail met uw naam, speelsterkte, leeftijd, speeldag en aanvullende informatie naar competitie@tvmenheerse.nl. Maar nog beter: Kom dinsdag 14 november naar de Night of Champions en zoek ons even op (Daan en Mark).

De jeugdclubmiddag begint weer. De jeugd is vanaf vrijdag 7 april elke vrijdag (behalve vakanties en feestdagen) van 16.00 tot 17.00 uur welkom op de baan. 

Lees verder

De ledenpasjes voor 2017 zijn af te halen vrijdag 7 april 19-21uur (wel alleen van de leden welke de contributie voldaan hebben) Met deze pas is het nu ook mogelijk te betalen zie hiervoor de instructie hoe de pas op te waarderen is.

Wij, van de PR- en sponsorcommissie vallen maar meteen met de deur in huis. Er zijn meer kanjers nodig binnen ons team om alle activiteiten te ondersteunen. 

Lees verder

Tennisvereniging Menheerse komt met een nieuw lidmaatschap om bedrijven en haar collega’s te stimuleren om op een leuke en informele manier aan de conditie te werken.   

Lees verder

TV Menheerse beschikt over een enthousiast vrijwilligersteam dat bijdraagt aan de organisatie van vele sportieve, gezellige en onderhoudsactiviteiten. Zonder deze vrijwilligers zou jij je favoriete sport niet kunnen uitoefenen, jouw steun is daarom erg belangrijk.

Lees verder

Heeft u geen matteklopper of digitale nieuwsbrief ontvangen? Kijk dan verder in dit nieuwsbericht. 

Lees verder

TV Menheerse is continu bezig met het vinden van leden die iets extra’s kunnen en willen doen voor de vereniging. Wie kent een lid die wel zou willen plaatsnemen in een commissie? Misschien jij zelf wel, aarzel niet en doe mee!

Lees verder

Het bestuur heeft, naar aanleiding van een juridische check door de KNLTB, een aantal verplichte wijzigingen in de Statuten en het Huishoudelijk Reglement van onze tennisvereniging door moeten voeren. Via de knop "Lees meer" hieronder kunt u meer info vinden.

Lees verder

Aankomende activiteiten

Bekijk meer

Inloggen afhangsysteem

Inloggen Mijn KNLTB

Contact opnemen

TV Menheerse

Sportlaan 3

3241 KC Middelharnis

Tel. 0187 - 482041

Waar vindt u TV Menheerse