Nieuws

 Voor alle jeugdleden! Spreek met elkaar af en kom naar de club om te tennissen! Je bent welkom op woensdag 23 mei  van 16:00u tot 18:00u. Tussendoor eten we een hapje met elkaar! Wil je een vriendje of vriendinnetje meenemen dan mag dat. De kosten zijn 2 euro voor niet-leden. Voor leden is de activiteit gratis.

Zin om samen met je vriendje of vriendinnetje te tennissen en een hapje te eten?
Kom vrijdag 6 april van 16:00u tot 18:00u naar de club. Meester Koen en de jeugdcommissie staat voor je klaar.
Het kost voor je vriendje of vriendinnetje €2,-. Voor leden is de activiteit gratis

Ken je iemand die ook graag wil gaan tennissen of op zoek is naar een nieuwe sport?  Stuur hem of haar door naar ons! Zelf ben je ook van harte welkom!  Geef je op via 

Lees verder

Stem op onze club bij de Rabobank Clubkas Campagne!

Lees verder
26 Mrt DDDD 2018

Ook dit jaar starten we het seizoen weer met de welbekende dubbeldivisie, Een onderlinge "competitie", waarbij gezelligheid en een leuk potje tennis centraal staat.

Lees verder
23 Mrt Klaverjassen

Vrijdag 23-03-18 wordt er weer een klaverjasavond gehouden in de tenniskantine voor leden van T.V. Menheerse. Ook willen we de partners van leden, die graag klaverjassen, uitnodigen om mee te doen.
Inschrijven kan t/m woensdagavond per mail aan joseninag@gmail.com
De kantine gaat om 19.00 uur open en we starten met spelen om 19.30 uur.

Lees verder

Om iets speciaals te doen voor ons 50 jarig jubileum heeft het bestuur een crowdfundingactie gestart met als doel; geld in te zamelen om ter ere van het jubileum iets moois voor de club te realiseren
hier de link naar de actie.

Naast dat we de najaarscompetitie hebben afgesloten zijn we alweer begonnen met de voorbereidingen van de voorjaarscompetitie 2018. Gaarne je team opgeven voor 10 december 2017 per mail via competitie@tvmenheerse.nl.

Wil jij ook competitie spelen, maar heb je geen team of wil je invallen? Stuur dan een mail met uw naam, speelsterkte, leeftijd, speeldag en aanvullende informatie naar competitie@tvmenheerse.nl. Maar nog beter: Kom dinsdag 14 november naar de Night of Champions en zoek ons even op (Daan en Mark).

De jeugdclubmiddag begint weer. De jeugd is vanaf vrijdag 7 april elke vrijdag (behalve vakanties en feestdagen) van 16.00 tot 17.00 uur welkom op de baan. 

Lees verder

Wij, van de PR- en sponsorcommissie vallen maar meteen met de deur in huis. Er zijn meer kanjers nodig binnen ons team om alle activiteiten te ondersteunen. 

Lees verder

Tennisvereniging Menheerse komt met een nieuw lidmaatschap om bedrijven en haar collega’s te stimuleren om op een leuke en informele manier aan de conditie te werken.   

Lees verder

TV Menheerse beschikt over een enthousiast vrijwilligersteam dat bijdraagt aan de organisatie van vele sportieve, gezellige en onderhoudsactiviteiten. Zonder deze vrijwilligers zou jij je favoriete sport niet kunnen uitoefenen, jouw steun is daarom erg belangrijk.

Lees verder

Heeft u geen matteklopper of digitale nieuwsbrief ontvangen? Kijk dan verder in dit nieuwsbericht. 

Lees verder

TV Menheerse is continu bezig met het vinden van leden die iets extra’s kunnen en willen doen voor de vereniging. Wie kent een lid die wel zou willen plaatsnemen in een commissie? Misschien jij zelf wel, aarzel niet en doe mee!

Lees verder

Het bestuur heeft, naar aanleiding van een juridische check door de KNLTB, een aantal verplichte wijzigingen in de Statuten en het Huishoudelijk Reglement van onze tennisvereniging door moeten voeren. Via de knop "Lees meer" hieronder kunt u meer info vinden.

Lees verder

Aankomende activiteiten

Bekijk meer

Inloggen afhangsysteem

Inloggen Mijn KNLTB

Contact opnemen

TV Menheerse

Sportlaan 3

3241 KC Middelharnis

Tel. 0187 - 482041

Waar vindt u TV Menheerse