Nieuws

Bekijk hier de foto's van het eerste KIKA tennistoernooi 2018

De jeugdclubmiddag begint weer. De jeugd is vanaf vrijdag 7 april elke vrijdag (behalve vakanties en feestdagen) van 16.00 tot 17.00 uur welkom op de baan. 

Lees verder

Wij, van de PR- en sponsorcommissie vallen maar meteen met de deur in huis. Er zijn meer kanjers nodig binnen ons team om alle activiteiten te ondersteunen. 

Lees verder

Tennisvereniging Menheerse komt met een nieuw lidmaatschap om bedrijven en haar collega’s te stimuleren om op een leuke en informele manier aan de conditie te werken.   

Lees verder

TV Menheerse beschikt over een enthousiast vrijwilligersteam dat bijdraagt aan de organisatie van vele sportieve, gezellige en onderhoudsactiviteiten. Zonder deze vrijwilligers zou jij je favoriete sport niet kunnen uitoefenen, jouw steun is daarom erg belangrijk.

Lees verder

Heeft u geen matteklopper of digitale nieuwsbrief ontvangen? Kijk dan verder in dit nieuwsbericht. 

Lees verder

TV Menheerse is continu bezig met het vinden van leden die iets extra’s kunnen en willen doen voor de vereniging. Wie kent een lid die wel zou willen plaatsnemen in een commissie? Misschien jij zelf wel, aarzel niet en doe mee!

Lees verder

Het bestuur heeft, naar aanleiding van een juridische check door de KNLTB, een aantal verplichte wijzigingen in de Statuten en het Huishoudelijk Reglement van onze tennisvereniging door moeten voeren. Via de knop "Lees meer" hieronder kunt u meer info vinden.

Lees verder

Aankomende activiteiten

Bekijk meer

Inloggen afhangsysteem

Inloggen Mijn KNLTB

Contact opnemen

TV Menheerse

Sportlaan 3

3241 KC Middelharnis

Tel. 0187 - 482041

Waar vindt u TV Menheerse