Clubavond

Iedere week organiseren we een gezellige clubavond voor zowel senior- als juniorleden.

Clubavond voor de senioren

Zin in een sportieve, gezellige avond? Kom dan naar de clubavond. Vanaf 24 Maart 2015 wordt weer elke dinsdagavond de wekelijkse clubavond voor senioren georganiseerd.

Ieder half uur een dubbel of een mix spelen met en tegen leden van onze vereniging. Leden uit elke categorie spelen mee. 

Vanaf 19.00 uur wordt er ingedeeld.

Clubavond voor de jeugd

Vanaf 27 maart is er elke vrijdagavond van 18.00 tot 20.00 uur een clubavond voor de jeugd. Je kunt iets later komen of iets eerder weggaan, want we delen per half uur in. Er zullen voornamelijk dubbels worden gespeeld en na elke wisseling krijg je een ander medespeler en/of tegenstander. Zo kun je ook weer nieuwe tennisvrienden leren kennen om na schooltijd mee te tennissen.

Ook dit jaar maken we weer gebruik van het ballenkanon en spelen we mini-tennis. Wil je een keer tegenover het kanon staan, dan moet je zeker komen! Vind je de tennisbaan nog een beetje te groot? Kom dan mini-tennis spelen. We maken dan van één groot veld twee kleinere veldjes, zodat het voor iedereen leuk is om een balletje te komen slaan.

Ook dit jaar zullen we weer bijhouden hoeveel keer je bent geweest. Voor degene(n) die het meest zijn geweest staat er een grote wisselbeker te wachten.

De jeugdcommissie zal zorgen dat er ballen aanwezig zijn, die na afloop natuurlijk weer allemaal ingeleverd dienen te worden.

Ouders opgelet!! Vindt u het leuk om af en toe eens een handje te helpen bij jeugdactiviteiten? Meldt u dan aan bij één van de jeugdcommissieleden. Op de clubavond zijn er altijd leden van de commissie aanwezig.


LET OP!!!! Gedurende de zomervakantie gaan de clubavonden NIET door.

 

Aankomende activiteiten

Bekijk meer

Inloggen afhangsysteem

Inloggen Mijn KNLTB

Contact opnemen

TV Menheerse

Sportlaan 3

3241 KC Middelharnis

Tel. 0187 - 482041

Waar vindt u TV Menheerse